Microbizz Summit er et forum for vidensdeling og sparring.

Ambitionen med Microbizz Summit er at bidrage til, at vores Microbizz-brugere kan erfaringsudveksle og skabe kontakter på tværs og dermed opnå endnu bedre udnyttelse af mulighederne for optimering af arbejdsgange og kvalitetsstyring.

Videoer fra Microbizz Summit Solutions Workshop

Her kan du se videoer af præsentationerne fra Microbizz Summit den 25. marts 2021

Introduktion til Summit v/Thomas Halse, Ventu

Blank

Se videoen fra Summit

I det intelligente hus bruges sensor-teknologi koblet med Microbizz for at optimere opgaveplanlægning, udførelse og kvalitet. Har dette rum været benytte siden sidste rengøring? Er der tegn på at dette anlæg kræver service?  Det kan være nogle af spørgsmålene, som denne teknologi kan besvare og anvende til opgaveplanlægningen.

Blank [25. Marts]

Her kan du downloade præsentationen om Det Intelligente Hus & IOTDOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Tilføj geo-placering og andre ønskede informationer på billederne taget i Microbizz. En funktion som er især brugbar til de kunder, som ønsker at gøre endnu mere ud af deres kvalitetssikring.

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Udvidet Billedfunktionalitet DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Med den nye lejer app bliver det muligt at integrere kommunikation med ejendommens lejere og Microbizz. Lejerne kan blandt andet melde opgaver ind via app'en og bliver nu en del af det samlede digitale opgaveflow.  

Blank

Her kan du downloade præsentationen om den nye lejer app DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Med Microbizz Udlejning vil vi give adgang til at vores nøglebrancher kan benytte Microbizz til at administrere udlejning. Til service og Constructor-branchen fokuserer vi på udlejning af udstyr, der naturligvis vil fungere via udstyrsmodulet, imens vi for Facility Management-segmentet vil fokusere på udlejning af lejligheder, hvilket vil tage udgangspunkt i vores CRM-modul. 

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Udlejningsmodulet DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Er dine projekter over- eller underfakureret? Tjener du penge på din abonnementsforretning? Hvad er udfaktureringsgraden på jeres teknikere? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan få svarene på via den nye BI-løsning, vi viser på Summit.

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Business Intelligence DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Microbizz Ruteplanlægning løser udfordringen med at planlægge mange opgaver til en given medarbejder over mange dage. Ved hjælp af teknologi fra IBM, kan man betragte op til en måneds arbejde for en medarbejder og få genplanlagt dette, så man sikrer fornuftige og effektive køreruter hver dag. 

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Ruteplanlægning DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Microbizz Share er en helt ny app til underleverandører og samarbejdspartnere, så du kan sende opgaver og filer direkte via Microbizz

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Microbizz Share DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Med Microbizz Projektmodulet kan du planlægge og styre både små og store projekter. Ved at integrere din projektplanlægning med opgavestyringen i Microbizz, opnår du et 24/7 realtime overblik og sikrer, at der er komplet sammenhæng mellem projektplanlægning og styring af opgaver. Modulet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Dansk Kabel TV og Ventu. 

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Projektmodulet DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Med Microbizz Drev synkroniseres der løbende mellem Microbizz og jeres Windows server. Dermed slipper I for at skulle up- og downloade filer til og fra Microbizz. Det betyder også, at I kan arbejde med én samlet mappestruktur, der gælder for hele virksomheden. Microbizz Drev er udviklet i et tæt samarbejde mellem Ltech og Ventu. 

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Microbizz Drev DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Med Microbizz Connect kan to Microbizz'er tale sammen. Det betyder, at I kan dele opgaver og data med andre Microbizz-brugere og dermed udvide hele jeres digitale opgaveflow til også at omfatte samarbejdspartnere og leverandører. Microbizz Connect er udviklet i et tæt samarbejde mellem Green Circle og Ventu. 

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Microbizz Connect DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Hitlisten, Roadmap og forbedringer i Microbizz

Blank

Her kan du downloade præsentationen om Roadmap, Hitlisten og seneste forbedringer i Microbizz DOWNLOAD PDF

Se videoen fra Summit

Hør om det nye Microbizz Academy, som kommer tilbyde både e-learning og instruktørbaseret træning.

Blank [25. Marts]

Her kan du downloade præsentationen om Uddannelse & Træning, Micropedia mm DOWNLOAD PDF

Blank [25. Marts]

Videoer fra Microbizz Summit 7. oktober

Her kan du se videoer af præsentationerne fra Microbizz Summit den 7. oktober 2021.