Microbizz Summit er et forum for vidensdeling og sparring.

Ambitionen med Microbizz Summit er at bidrage til, at vores Microbizz-brugere kan erfaringsudveksle og skabe kontakter på tværs og dermed opnå endnu bedre udnyttelse af mulighederne for optimering af arbejdsgange og kvalitetsstyring.

  Program for Microbizz Online Summit 25. Marts 2021

  09:00-09:10

  Velkomst

  Vi byder velkommen til Microbizz Online Summit

  09:10-09:20

  Det Intelligente Hus

  I det intelligente hus bruges sensor-teknologi koblet med Microbizz for at optimere opgaveplanlægning, udførelse og kvalitet. Har dette rum været benytte siden sidste rengøring?, Er der tegn på at dette anlæg kræver service?  Det kan være nogle af spørgsmålene, som denne teknologi kan besvare og anvende til opgaveplanlægningen.

  09:20-09:30

  Udvidet billedfunktionalitet

  Tilføj geo-placering og andre ønskede informationer på billederne taget i Microbizz. En funktion som er især brugbar til de kunder, som ønsker at gøre endnu mere ud af deres kvalitetssikring.

  09:30-09:40

  Lejer-app

  Med denne app bliver det muligt at integrere kommunikation med ejendommens lejere og Microbizz. Lejerne kan blandt andet melde opgaver ind via app'en og bliver nu en del af det samlede digitale opgaveflow.  

  09:40-09:50

  Udlejningsmodul

  Med Microbizz Udlejning vil vi give adgang til at vores nøglebrancher kan benytte Microbizz til at administrere udlejning. Til service og Constructor-branchen fokuserer vi på udlejning af udstyr, der naturligvis vil fungere via udstyrsmodulet, imens vi for Facility Management-segmentet vil fokusere på udlejning af lejligheder, hvilket vil tage udgangspunkt i vores CRM-modul. Hør mere om de indledende skitser for løsningen, som præsenteres på Summit.

  09:50-10:00

  Pause

  10:00-10:15

  Business Intelligence

  Er dine projekter over- eller underfakureret? Tjener du penge på din abonnementsforretning? Hvad er udfaktureringsgraden på jeres teknikere? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan få svarene på via den nye BI-løsning, vi viser på Summit.

  10:15-10:30

  Ruteplanlægning

  Microbizz Ruteplanlægning løser udfordringen med at planlægge mange opgaver til en given medarbejder over mange dage. Ved hjælp af teknologi fra IBM, kan man betragte op til en måneds arbejde for en medarbejder og få genplanlagt dette, så man sikrer fornuftige og effektive køreruter hver dag. 

  10:30-10:45

  Microbizz Share

  Microbizz Share er en helt ny app til underleverandører og samarbejdspartnere, så du kan sende opgaver og filer direkte via Microbizz. Se præsentationen på Summit.

  10:45-10:50

  Spørgsmål & Svar

  10:50-11:00

  Pause

  11:00-11.10

  Projektmodul

  Med Microbizz Projektmodulet kan du planlægge og styre både små og store projekter. Ved at integrere din projektplanlægning med opgavestyringen i Microbizz, opnår du et 24/7 realtime overblik og sikrer, at der er komplet sammenhæng mellem projektplanlægning og styring af opgaver. Modulet er udviklet i et tæt samarbejde mellem Dansk Kabel TV og Ventu. Vi ser på projektmodulet ud fra en kundevinkel –  hvad er mulighederne og gevinsterne?

  11:10-11.20

  Microbizz Drev

  Med Microbizz Drev synkroniseres der løbende mellem Microbizz og jeres Windows server. Dermed slipper I for at skulle up- og downloade filer til og fra Microbizz. Det betyder også, at I kan arbejde med én samlet mappestruktur, der gælder for hele virksomheden. Microbizz Drev er udviklet i et tæt samarbejde mellem Ltech og Ventu. Vi ser på Microbizz Drev ud fra en kundevinkel – hvad er mulighederne og gevinsterne?

  11:20-11.30

  Microbizz Connect

  Med Microbizz Connect kan to Microbizz'er tale sammen. Det betyder, at I kan dele opgaver og data med andre Microbizz-brugere og dermed udvide hele jeres digitale opgaveflow til også at omfatte samarbejdspartnere og leverandører. Microbizz Connect er udviklet i et tæt samarbejde mellem Green Circle og Ventu. Vi ser på Microbizz Connect ud fra en kundevinkel – hvad er mulighederne og gevinsterne?

  11:30-11.50

  Roadmap og produktnyheder

  Hitlisten, Roadmap og forbedringer i Microbizz

  11:50-11.55

  Microbizz vidensdeling

  Microbizz Academy & Micropedia

  11:55-12.00

  Afrunding

  Afrunding på dagen samt spørgsmål & svar