Ventu Circle er et forum for vidensdeling og sparring. Ambitionen med Ventu Circle er at bidrage til, ot vores Microbizz-brugere kon erfaringsudveksle og skobe kontakter på tværs og dermed opnå endnu bedre udnyttelse af mulighederne for optimering af arbejdsgange og kvalitetsstyring. 

Program for Microbizz Online Summit 5. november 2020

09:00-09:05

Velkomst

Vi byder velkommen til Microbizz Online Summit

09:05-09:30

Microbizz Directions

Efterårets Summit hedder "Directions", fordi det er her, vi kigger på netop retningen fremad for de næste 3-5 år. Det gør vi med udgangspunkt i, hvordan vi ser udviklingen i markedet og vores kunders behov. Det er her, du kan høre om, hvordan vi ser retningen fremad og hvad vi arbejder på, både i forhold til udviklingen af Microbizz, men også i høj grad i forhold til udviklingen af hele Microbizz ECO Systemet – aktører, værktøjer, samarbejder.

09:30-09:45

Microbizz Økosystemet

Microbizz økosystemet deler viden og samarbejder på tværs, så alle kommer til at stå stærkere. Der er sket meget på denne front – bl.a. har vi netop lanceret Micropedia, som er en samlet kommunikationsplatform, hvor Microbizz brugere kan finde dokumentation, dele viden og få svar på spørgsmål.

Hør mere om status og planerne her på Summit.

09:45-10:15

Microbizz Roadmap

Præsentation af de samlede udviklingsplaner for Microbizz over de næste 3 år.

10:15-10:25

Nye moduler

Kort introduktion til de nye Microbizz moduler

  • Microbizz Connect
  • Microbizz Drev
  • Microbizz Projektmodul
  • Ruteplanlægning
10:25-10:30

Afrunding

Opsummering og spørgsmål & svar