Microbizz Summit er et forum for vidensdeling og sparring.

Ambitionen med Microbizz Summit er at bidrage til, at vores Microbizz-brugere kan erfaringsudveksle og skabe kontakter på tværs og dermed opnå endnu bedre udnyttelse af mulighederne for optimering af arbejdsgange og kvalitetsstyring.

  Programmet på Summit den 26. Marts 2020

  12:30-12:35

  Præsentation v/ COO Dan Aggerholm

  Velkommen til Microbizz Summit i det virtuelle rum

  12:35-12:45

  Microbizz Summit 2020 Solutions v/COO Dan Aggerholm

  12:45-13:10

  Ny udviklingsplatform og betydningen for vores kunder v/CTO Michael Sahl

  13:10-13:20

  Pause

  13:20-13:40

  Kommunikationsplatform v/Product Mgr, Giacomo Lindorff

  13:40-13:55

  Final release af ny Microbizz app v/Product Mgr, Giacomo Lindorff

  13:55-14:10

  Introduktion til breakout sessions v/COO Dan Aggerholm

  14:10-14:20

  Pause og inddeling i de 5 rum

  14:20-16:50

  Tema-sessioner

  Her vil man kunne logge ind på de forskellige online sessioner:

  Microbizz Connect v/Anders Bank Melgaard, Green Circle & Michael Sahl, Ventu

  Microbizz og Augmented Reality v/Henrik Berg Jepsen, Stenhøj & Søren Cedervall, Ventu

  Microbizz og Artificial Intelligence v/Thomas Braad Perret-Gentil, IBM & Dan Aggerholm, Ventu

  Nyt Projektmodul v/Jan Lindvad, Dansk Kabel TV & Jesper Holm, Ventu

  Filserver og synkronisering v/Simon Klint, Ltech & Ilias Sersar, Ventu

  16:50-17:00

  Afrunding af dagen

  ONLINE SESSIONER PÅ SUMMIT

  NYHED: MICROBIZZ CONNECT

  Forestil dig, at du i Microbizz kan dele relevante informationer – f.eks. stamdata, filer og opgaver – med dine samarbejdspartnere. Det kan være data om bygninger, udstyr og underleverandører. Forestil dig, at du via Microbizz kan finde den helt rette samarbejdspartner til en aktuel opgave. Forestil dig, at du kan handle med dine samarbejdspartnere direkte i Microbizz. Lige om lidt behøver du ikke kun forestille dig det. Så bliver det til virkelighed. Vi kalder det Microbizz Connect. Og vi præsenterer denne nyhed i en beta-version på Microbizz Summit

  MICROBIZZ OG AR (Augmented Reality)

  Vi har indledt et samarbejde med vores kunde Stenhøj og AR leverandøren Mira. Projektet drejer sig om at skabe direkte interaktion mellem din medarbejder, den virkelighed han står i understøttet af data fra Microbizz, og de briller, han ser verden igennem og kan invitere sine kolleger til at deltage i – selvom de står et helt andet sted i verden.

  MICROBIZZ OG AI (Artificial Intelligence)

  Vi har indledt et samarbejde med IBM omkring teknologi for Artificial Intelligence (kunstig intelligens) og Microbizz. På Summit kan du få indblik i, hvordan kunstig intelligens kan bruges til at optimere planlægningopgaver fra Microbizz.  Der vil også være mulighed for at høre mere om de generelle muligheder, f.eks. hvorledes billedgenkendelse kan anvendes i forbindelse med inspektions- og serviceopgaver, f.eks. til afsløre skimmelsvamp eller maskinfejl.

  NYHED: KOMMUNIKATIONSPLATFORM

  At få dokumenteret funktionaliteten i Microbizz – herunder hvordan funktionerne anvendes i forskellige arbejdsgange, er et af vores helt store fokusområder og noget, der er efterspurgt af både vores kunder og vores partnere. Vi har kigget i kortene fra Wikipedia, YouTube og sociale medier og lagt rammerne for vores fremtidige platform til deling af Microbizz-dokumentation og vejledning. På Summit viser vi den kommende platform, som vi selv er meget begejstrede for. 

  NYHED: NYT PROJEKTMODUL

  I samarbejde med Dansk Kabel TV er vi igang med at udvikle et nyt projektmodul, som vi glæder os til at indvie jer i. Fokus er især på styring af tidsplaner og ressourcer i forbindelse med projekter, blandt andet via Gantt-diagrammer. Med det nye projektmodul vil det blive langt lettere at få overblik over, hvor opgaverne er i processen. Vi glæder os til at vise jer mere på Summit – hvor vi har en stand sammen med Dansk Kabel TV. 

  FILSERVER SYNKRONISERING

  Filserver synkronisering er et tillægsprodukt, der kan synkronisere filer mellem Microbizz og jeres egen Filserver. På Microbizz Summit, viser vi mulighederne med dette værktøj og seneste tiltag for udvikling og forbedringer i samarbejde med vores kunder.